Fokus på innovation i SOSU-uddannelserne

Fredag d. 26. november var undervisere, ledere og udviklingskonsulenter fra hele landet samlet til konference om innovation på SOSU-uddannelserne. 

Temaet for dagen var, hvordan innovation bliver en integreret det af SOSU-uddannelserne, og hvordan kan vi dele vores viden om innovation på tværs af skolerne.

Dagen bød på oplæg, debat vidensdeling og ikke mindst spændende workshops, hvor deltagerne fik værktøjer med hjem til, hvordan de kan bringe innovation og innovativ undervisning ind på egne skoler. 

Konferencen var arrangeret af Randers Social- og Sundhedsskole i samarbejde med SOSU Syd, Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland og SOSU Fyn.

Samme skoler har i samarbejde udviklet Innovationsplatformenhvor undervisere fra SOSU-skolerne deler deres bedste innovationsmateriale.

Vil du selv have inspiration til innovation og innovativ undervisning, så kan du finde masser af godt indhold på Innovationsplatformen og dele med dit eget materiale med andre undervisere.

Du kan finde platformen her

I videoen herunder kan du se en video fra dagen, hvor nogle af dagens deltagere giver deres bud på, hvordan innovation bliver udbredt på uddannelserne.