Uddannelsesguide

Hvilken uddannelse skal du vælge? SOSU eller PAU? EUD, EUX eller EUV? Læs med i menuen her og gå på opdagelse i dine uddannelsesmuligheder.

Skal du vælge uddannelse 1. marts? Klik her

Er du ung, voksen eller måske forældre til en teenager? Uanset hvem du er, så kender du sikkert til udfordringerne med at vælge den rette uddannelse. Derfor har vi samlet alle vores bedste råd her til at guide dig godt på vej til at træffe det bedste valg.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad man kan bruge en SOSU- eller pædagogisk assistentuddannelse til? På siden her kan du møde nogle forskellige hverdagshelte, der hver i sær har brugt deres uddannelse fra Randers Social- og Sundhedsskole til at starte en spændende karriere inden for sundhedsområdet eller det pædagogiske område.

Går du i 8.-10. klasse, kan vores karrierelæring, introduktionskurser eller brobygningsforløb være en rigtig god mulighed for at opleve vores skole og uddannelserne helt tæt på. Læs mere om vores samarbejde med grundskolen om at give dig som udskolingselev et bedre afsæt for at vælge ungdomsuddannelse lige her.

Har du brug for at snakke med én om dine overvejelser og spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores uddannelsesvejledere herunder.

Uddannelsesvejledere