Ny uddannelseschef på Randers Social- og Sundhedsskole

Lars Due Juhre bliver ny uddannelseschef på Randers Social- og Sundhedsskole

Det bliver 54-årige Lars Due Juhre, der besætter den ledige stilling som uddannelseschef på Randers Social- og Sundhedsskole.

Den nye uddannelseschef får ansvaret for skolens uddannelser til social- og sundhedshjælper- og -assistent og pædagogisk assistent, samt for gennemførsel og rekruttering af elever til skolens uddannelser.  

- Vi har en vigtig opgave i forhold til at uddanne fagligt dygtige medarbejdere til velfærdssektoren i fremtiden, og foran os ligger en særlig opgave i rekruttere endnu flere elever til særligt vores social- og sundhedsuddannelser og sikre en høj gennemførsel. Vi står som organisation stærkt i forhold til at løse den opgave, og jeg glæder mig til samarbejde med Lars om det fremtidige arbejde, siger direktør Maria Dyhrberg Rasmussen.

Lars Due Juhre har stor erfaring med strategisk og operationel uddannelsesledelse på forskellige typer af uddannelsesinstitutioner og kommer senest fra en stilling som campuschef på Syddansk Erhvervsskole. Tidligere har Lars Due Juhre arbejdet på Th. Langs i Silkeborg, UCL Lillebælt og har desuden en fortid som oversergent i hæren.

 - Jeg glæder mig til at begynde arbejdet inden for et spændende uddannelsesområde, og jeg ser frem til samarbejdet med kommunerne og vores andre samarbejdspartnere om, hvordan vi i fremtiden fortsat kan tilbyde attraktive uddannelsestilbud og tiltrække endnu flere elever til uddannelserne, siger Lars Due Juhre.

Lars Due Juhre er tiltrådt stillingen 1. december 2020.