Omsorg på Nye Veje

En podcast om innovation i velfærdssektoren

Omsorg på Nye Veje er en podcastserie med tilhørende undervisningsmateriale produceret af Randers Social- og Sundhedsskole med støtte fra Fonden for Entreprenørskab. 

I seriens afsnit snakker vi med elever, undervisere og kyndige innovationsfolk fra både den offentlige og private sektor og undersøger, hvordan innovation kan styrke velfærdssektoren til fremtidens udfordringer. 

Alle undervisningsmaterialer er udviklet til brug på social- og sundhedsskolernes forskellige uddannelsesretninger herunder; Grundforløb 1, Grundforløb 2, SOSU, Grundforløb 2, PAU, Social- og sundhedshjælperuddannelsen, Social- og sundhedsassistentuddannelsen, den pædagogiske assistentuddannelse og EUX Velfærd.

Der er udviklet undervisningsmaterialer specifikt målrettet de forskellige uddannelsesretninger og hvert materiale indeholder en introduktion til fag og emne, formål og fremgangsmåde. 

Find undervisningsmaterialer til alle podcastafsnit HER

Følg med på podcastens Facebookside og på Instagram, hvor du kan komme bag om podcasten og være sikker på at få de nyeste afsnit, når de udkommer. 

Du kan finde afsnittene i menuen eller høre dem direkte herunder. 

Lyt til Omsorg på Nye Veje her:

Spotify link Listen on Apple PodcastsEller find den i din foretrukne podcastafspiller her