Ny direktør på Randers Social- og Sundhedsskole 1. august 2023

 

Det bliver Lisbeth Hvid Christensen, som skal føre Randers Social- og Sundhedsskole videre i skolens innovative spor og være med til at skabe uddannelser af højeste kvalitet til gavn for borgerne.

 

Bestyrelsesformand Poul Søe Jeppesen glæder sig over at kunne meddele, at et enigt ansættelsesudvalg har valgt Lisbeth Hvid Christensen som ny direktør for Randers Social- og Sundhedsskole pr. 1. august 2023. I ansøgerfeltet var der mange særdeles velkvalificerede kandidater, og efter en meget grundig proces faldt valget på Lisbeth.

Lisbeth Hvid Christensen er Cand. Mag. fra Aalborg Universitet, hvor hun også har afsluttet en Master i pædagogisk ledelse og læreprocesser. Desuden har hun i de seneste år ligeledes gennemført en række moduler i Master of Public Governance.

Erhvervsmæssigt har Lisbeth siden 1997 haft sit virke inden for uddannelsessektoren - først som underviser og senere som leder. Ledererfaringen har Lisbeth bl.a. fra Mercantec, hvor hun var pædagogisk konsulent og fra VUC & HF, Nordjylland, hvor hun var forstander for Himmerlandsafdelingen i fem år.

Senest har Lisbeth Hvis Christensen siden april 2019 været vicedirektør og rektor for Campus Bornholm - en fusioneret erhvervsskole med ca. 1.100 årselever med et bredt udbud af ungdomsuddannelser samt AMU, sprogcenter og VUC. Desuden har hun sæde i diverse råd og udvalg.

Lisbeth har sine rødder i Himmerland og hendes faste adresse er i Hobro, så hun "vender hjem" til et område, hvor hun kender uddannelsesmiljøet og har et stærkt netværk. Efter eget udsagn "elsker Lisbeth at drive uddannelse og at være medskaber af et godt læringsmiljø samt et trygt og frodigt arbejdsmiljø".

Fra skolens side ser vi meget frem til det kommende samarbejde, og vi er sikre på, at Lisbeth er den rette til at føre skolen videre i det innovative spor, der allerede er lagt.

 Lisbeth siger selv om sit nye job:

”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive direktør for Randers Social- og Sundhedsskole.

Jeg ser frem til, i samarbejde med skolens dygtige medarbejdere, elever samt eksterne samarbejdspartnere, at sikre, at skolen fortsat leverer uddannelser af højeste kvalitet, og som opfylder sektorens aktuelle og fremtidige behov”.