En levende erhvervsskole med et sundt skolemiljø

Bevægelse og eksperimenter kendetegner hverdagen på skolen, hvor vi den ene dag har anatomistafet på trapperne, mens vi den anden dag eksperimenterer med ioner i naturfagslokalet eller udsmykker skolen med kreationer fra værkstedet. Motionsdag med zumba, fælles faglige foredrag og sjove bankoarrangementer dukker med jævne mellemrum op på skemaet, mens eleverne selv på skift præsenterer deres fag på forskellige former for innovationsmesser og galleriudstillinger.

 

Med en bred aldersspredning på vores elever og kursister, skaber vi sammen en god dynamik og en helt unik mulighed for sparring, inspiration og udvikling på alle niveauer. I pauserne samles de yngre elever typisk omkring bordfodboldspillet eller på basketbanen, mens ældre elever og kursister ofte holder til i sofagrupper på gangene eller i en solkrog i skolegården. Undervisningstiden ligger mellem 8.00 og 15.35, men skolen er også åben for gruppearbejde, eksamenforberedelse eller almindelig lektielæsning om eftermiddagen.

Med trivsel kommer faglighed, og med faglig udvikling styrkes trivslen i hverdagen. Skolelivet bærer derfor præg af et fælles fokus på at skabe spændende læringsmiljøer for elever, kursister, samarbejdspartnere og medarbejdere.

I vores kantine kan man både købe frokost, drikkevarer og mellemmåltider i løbet af dagen.

På skolen har vi en antimobbestrategi, som skal medvirke til at sikre et godt skolemiljø for alle.

Du kan læse vores antimobbestrategi her.