En levende erhvervsskole med et sundt skolemiljø

Bevægelse og eksperimenter kendetegner hverdagen på skolen, hvor vi den ene dag har anatomistafet på trapperne, mens vi den anden dag eksperimenterer med ioner i naturfagslokalet eller udsmykker skolen med kreationer fra værkstedet.

Der er motion på skemaet hver dag, og fælles faglige foredrag og sociale arrangementer som fredagsbarer eller brætspilscafeer dukker med jævne mellemrum, mens eleverne på skift selv præsenterer deres fag på forskellige former for vidensmesser og udstillinger.

Hvis du vil være med til at sætte dit præg på skolen og din egen skoledag kan du blandt andet være med i skolens elevambassadørkorps eller i skolens elevråd.

Med en bred aldersspredning på vores elever og kursister, skaber vi sammen en god dynamik og en helt unik mulighed for sparring, inspiration og udvikling på alle niveauer.

Undervisningstiden ligger mellem 8.00 og 15.35, men skolen er også åben for gruppearbejde, eksamenforberedelse eller almindelig lektielæsning om eftermiddagen, hvor man i skolens Læringscenter kan få hjælp til sin opgave eller forberedelse til eksamen. 

Med trivsel kommer faglighed, og med faglig udvikling styrkes trivslen i hverdagen. Skolelivet bærer derfor præg af et fælles fokus på at skabe spændende læringsmiljøer for elever, kursister, samarbejdspartnere og medarbejdere.

I vores kantine kan man både købe frokost, drikkevarer og mellemmåltider i løbet af dagen.

På disse sider kan du læse mere skolelivet på Randers Social- og Sundhedsskole.