Afsnit 6:

#6 Den gode innovative ide - Hvordan ser den ud og hvordan får du den?

Gode ideer er jo altid gode at få. Men hvordan ser en god ide egentlig ud og hvordan bliver du bedre til at få  gode ideer?

Det prøver vi at hjælpe dig med i dette afsnit, hvor vi har inviteret Malene Alstrup i studiet til en snak om gode ideer, brainstorms, hvordan man løser udfordringer og om udfordringer egentlig altid er en udfordring?

Malene Alstrup er vild med innovation og utroligt dygtig til at få ideer og hun giver sine bedste råd til, hvordan du får gode ideer, hvordan du gør dine gode ideer endnu bedre og hvordan du får din ide fra tegnebrættet til at leve i praksis.

Vi har også lavet serien InnovaZonen med Malene, hvor hun i syv videoer giver inspiration til, hvordan undervisere kan arbejde innovativt i sin undervisning. Her kan du blive endnu klogere på blandt andet brainstorms og hvordan du arbejder med dine ideer.

Find InnovaZonen med Malene her

Dagens gæst:

Malene Alstrup

Malene Alstrup er uddannet sygeplejerske og underviser til daglig på sygeplejerskeuddannelsen på VIA University College i Viborg, hvor hun også er koordinator for VIA's studentervæksthus. Og så er hun vild med innovation og utroligt dygtig til at få ideer.