Randers Social- og Sundhedsskole er nomineret til Verdensmålsprisen 2022

Randers Social- og Sundhedskoles udviklingschef René Dybdal er nomineret til Verdensmålsprisens Inkluderingspris 2022.

I de sidste par år har skolen arbejdet målrettet med bæredygtighed. Både ved at integrere det i undervisningen, som en del af elevernes hverdag her på skolen og generelt på skolen i form af miljø- og klimaindsatser og ikke mindst i skolens Strategi 2023: Vi sætter aftryk, hvor bæredygtighed og verdensmålene er skrevet frem.

Derfor er vi også stolte over, at skolens udviklingschef René Dybdal er blevet nomineret til Verdensmålsprisens Inkluderingspris 2022, der uddeles af Verdens Bedste Nyheder.

René Dybdal har som udviklingschef haft en fremtrædende rolle i at bringe verdensmålene og bæredygtighed ind på skolen, og i 2020 blev skolen, som landets første SOSU-skole, udnævnt til UNESCO Verdensmålskole.

Skolen arbejder målrettet med de tre verdensmål Kvalitetsuddannelse, Partnerskaber for Handling og Sundhed og Trivsel og i de sidste par år har René Dybdal og skolens øvrige medarbejdere bidraget til, at bæredygtighed er blevet et vigtigt fokusområde for skolen og er en integreret del af skolens liv.

Det er muligt at afgive sin stemme til Verdensmålsprisen frem til d. 13. juni på https://www.verdensmaal.org/verdensmaalsprisen.

Her kan man også læse mere om nomineringen og om arbejdet med bæredygtighed og verdensmålene på skolen.

Læs mere om skolens bæredygtighedsindsatser her