SOSU Skills

Som elev på social- og sundhedsassistetuddannelsen kan du komme med til SOSU Skills.

Tll SOSU Skills får du mulighed for at prøve kræfter med de mange forskellige dele af social- og sundhedsfaget i en konkurrence og du lærer en masse både fagligt og ikke mindst personligt. 

Hvert år afholdes DM i SOSU Skills. Konkurrencen foregår over tre dage, hvor ti social- og sundhedsassistentelever dyster i forskellige SOSU-faglige discipliner. De ti deltagere har forud vundet hvert deres regionsmesterskab i SOSU Skills.

Deltagerne får et scenarie med en række opgaver, som de skal forberede sig på, velvidende at der kan opstå uforudsete hændelser undervejs. De forskellige opgaver skal nemlig løses på en scene med skuespillere, der agerer borgere i virkelighedsnære situationer. Imens er der livepublikum og dommere, der vurderede deres kompetencer.

Hvis du tilmelder dig Skills vil du modtage træning af skolens to skillstrænere sammen med din makker op til regionsmesterskaberne. Her træner I de mulige scenarier og opgaver som I skal løse til konkurrencen. 

 

"Jeg ser det som en anderledes form for undervisning og mulighed for mig til at udvikle mig. Jeg får mulighed for en-til-en undervisning, når vi øver os og jeg kan træne de ting, som jeg gerne vil blive bedre til."

- Laura Lerke, deltager i 2022.

I videoen her kan du møde vores tidligere skillsdeltagere Jannie og Aso. Her fortæller de, hvorfor de meldte sig og hvad de har fået ud af oplevelsen. 

Du kan også møde skolens skillstrænere Marianne og Jeanette.

Bemærk, at videoerne nedenfor ikke vises, hvis du har fravalgt cookies om marketing. Du kan tilvælge cookies i nederste venstre hjørne af skærmen eller klikke her for at se videoen.

Vil du være med?

Har du lyst til at deltage i Skills, kan du kontakte skolens skillstrænere for at høre mere. 

Bemærk at konkurrencen er for social- og sundhedsassistentelever under 25 år. 

Skillstrænere