”Jeg ville gerne gøre en forskel for mennesker i svære livssituationer"

Linda Knudsen arbejdede i en smykkebutik i Randers, da hun besluttede at ændre vej i livet.

”Jeg ville gerne gøre en forskel for mennesker i svære livssituationer, og derfor uddannede jeg mig som social- og sundhedsassistent. Senere valgte jeg at forfølge drømmen om at læse videre til sygeplejerske – blandt andet for at få flere jobmuligheder,” fortæller Linda Knudsen.

Som sygeplejerske i hjemmeplejen arbejder Linda blandt andet med kronisk syge, misbrugere, borgere i cancerforløb, psykisk syge, demente og borgere med komplicerede sår. En del af arbejdsdagen går også med koordinering fra kontoret.

”Jeg er meget glad for mit arbejde. Der er høj grad af selvbestemmelse, gode kolleger og mulighed for at arbejde med det hele menneske. Jeg har mange muligheder for efteruddannelse, og for nylig blev jeg bedt om at være med til at udarbejde undervisningsmateriale til mine kolleger om psykiatriområdet, som jeg brænder særligt for,” siger Linda Knudsen.

Fritiden bruger Linda ofte i træningscenteret med ski’n’bike- og metcon træning. Hun bor med sin mand og deres to børn i et hus i Dronningborg, og familien bruger de fleste sommerferier i Italien.