EUV 1 - Pædagogisk assistent

Hvis du har erfaring som pædagogmedhjælper, dagplejer eller omsorgs- og pædagogmedhjælper, kan du læse til pædagogisk assistent med merit på 42 uger og få papir på dine kompetencer og din erfaring. 

Næste uddannelsesstart

Vi starter nye hold i Randers og Grenaa i august 2024.

For at komme i betragtning skal du være over 25 år og have to års relevant erhvervserfaring på minimum 24 timer om ugen inden for de seneste fire år.

Læs herunder, hvilken erfaring der er påkrævet for at komme i betragtning til at gennemføre Pædagogisk assistent-uddannelsen som EUV 1-elev:

Dokumenteret erfaring inden for mindst et af de følgende arbejdsområder:

Dagplejen, daginstitutioner, skoleområdet inkl. SFO, ungdoms- og fritidsklubber eller dag- og botilbud for mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Erfaring fra mindst én af følgende jobfunktioner:

  • Pædagogmedhjælper
  • Kommunal dagplejer
  • Omsorgsmedhjælper
  • Ikke-uddannet klubmedarbejder
  • Legepladsmedarbejder

Dokumenteret erfaring i:

Selvstændigt at have tilrettelagt og løst pædagogiske opgaver, samt har indgået i et pædagogisk team. Erhvervserfaringen medregnes, hvis erfaringen er erhvervet inden for de seneste fire år før uddannelsens start.

Læs mere om Pædagogisk assistentuddannelsens opbygning, indhold og opstart

Sådan søger du ind

Hvis du vil søge ind på den pædagogiske assistentuddannelse som EUV1-elev skal du kontakte din arbejdsgiver og lave en aftale om at komme i uddannelse.

Når du har lavet en aftale med din arbejdsgiver, skal du kontakte skolens uddannelsesvejledere, der kan hjælpe dig i gang med at indhente de rette erklæringer og igangsætte en Realkompetencevurdering (RKV).

KONTAKT SKOLENS UDDANNELSESVEJLEDERE HER

Kom med til informationsaften

Vi holder informationsaften om EUV1-uddannelsen som pædagogisk assistent d. 16. april 2024 kl. 17.00-19.00. 

Se programmet og praktiske informationer HER

Og tilmeld dig informationsaftenen HER