En podcastserie om innovation i social- og sundhedssektoren

Tag med Omsorg på Nye Veje

Med podcastserien Omsorg på Nye Veje ønsker vi på Randers Social- og Sundhedsskole, at gøre innovationsbegrebet og dets metoder mere tilgængelige og anvendelige for såvel studerende og undervisere på landets social- og sundhedsskoler, som for den social- og sundhedssektor skolen uddanner til.

Hvad skal projektet bruges til?

Formålet med projektet er at skabe en podcastserie, der skal hjælpe til oversættelsen og forståelsen af innovationsbegrebet i den sektor vi uddanner til - nemlig social- og sundhedssektoren.

Gennem samtaler med relevante videns- og nøglepersoner herunder undervisere og elever fra social- og sundhedsskolerne, medarbejdere og ledere fra social- og sundhedssektoren og videnspersoner og teoretikere med interesse indenfor feltet, ønsker vi således at udvikle en podcast, der kan bruges til såvel inspiration til arbejdet med innovation både ind i undervisningen, i praktikken og som indblik i hvorfor innovation er så meningsfuldt og vigtigt i en social- og sundhedskontekst.

Desuden forventer vi at podcastserien kan være med til at fremme en fælles forståelse for innovation som begreb og metode på tværs af sektoren.

Projektets forventede output

Projektet forventes at bidrage med en podcastserie af ti episoder, der spænder over emner såsom ’den innovative velfærdsleder’, ’sådan gør du, når du får en god ide’, ’hvad er innovation i social- og sundhedssektoren?’ ’handlemod’ og ’fremtidens velfærdssektor’.

Hele episoderne vil blive publiceret løbende og podcastserien vil være tilgængelig for alle interesseret på diverse podcastapps

 

Nyheder

Projektets resultater

Podcastserien kan findes i diverse podcastapps og på skolens egen hjemmeside. Der vil løbende frem til ultimo september blive udgivet nye episoder cirka én gang månedligt

Find podcasten her

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker mere information om projektet er du velkommen til at kontakte projektets projektleder:

Christine Warberg, e-mail: ckw@sosuranders.dk, tlf. 22 58 56 85

Hvem deltager?

Projektet styres og podcastserien produceres af Randers Social- og Sundhedsskole. I podcastseriens episoder interviewes forskellige aktører fra såvel uddannelses- som social- og sundhedssketoren.

Projektet er støttet med midler fra Fonden for Entreprenørskab.