Information til gæster på skolen

Opdateret 31. januar 2022

Kære gæst

Velkommen på Randers Social- og Sundhedsskole.

For at skabe en tryg skole- og arbejdsdag følger vi på Randers Social- og Sundhedsskole Undervisningsministeriets retningslinjer og Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse.

Du bedes følge nedenstående anbefalinger, når du opholder dig på skolen.

Ved symptomer på COVID-19

• Hvis du har symptomer som ondt i halsen, alment ubehag, muskelsmerter, hoste eller feber skal du ikke møde på skolen. Det gælder også ved milde symptomer. Orienter din kontakt på Randers Social- og Sundhedsskole

• Hvis du i løbet af dagen oplever symptomer som ondt i halsen, alment ubehag, muskelsmerter, hoste eller feber, skal du gå hjem med det samme. Det gælder også ved milde symptomer.

Hvis du testes positiv for Covid-19

• Hvis du testes positiv for COVID-19, opfordres du til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om selvisolation. Se nærmere her.

• Det er en god ide, hvis du orienterer skolen, om at du er testet positiv. Det er frivilligt, om du vil oplyse om at du er blevet smittet, men hvis du gør, vil skolen med dit samtykke informere relevante elever og undervisere om, at de skal være særligt opmærksomme på eventuelle sygdomstegn.