Information til gæster på skolen

Opdateret 4. januar 2022

Kære gæst

Velkommen på Randers Social- og Sundhedsskole.

Krav om Coronpas

Det er et krav, at medarbejdere, elever, kursister og besøgende kan fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til skolen.

Her kan du læse, hvad et Coronapas er, og hvordan du sikrer dig, at det er gyldigt.

For at skabe en tryg skole- og arbejdsdag følger vi på Randers Social- og Sundhedsskole Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse.

Det betyder, at:

• Du skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til skolen. Læs mere om Coronapas her.

• Du skal benytte mundbind eller visir, når du færdes på skolens fællesarealer. Kravet om mundbind gælder ikke, når du sidder ned eller deltager i undervisningen eller møder.

• Du skal blive hjemme og blive testet, hvis du får symptomer på COVID-19, og du skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvis du er nær kontakt eller øvrig kontakt til en smittet.

• Du bør holde afstand til andre, hvor det er muligt.

• Vi beder dig hjælpe med udluftning og afspritning af borde, stole og andre genstande i forbindelse med møder eller eksamener.

• Du bedes vaske eller afspritte hænder, når du ankommer til skolen og i løbet af dagen.

Ved symptomer på COVID-19

• Hvis du har symptomer som ondt i halsen, alment ubehag, muskelsmerter, hoste eller feber skal du ikke møde på skolen. Det gælder også ved milde symptomer. Orienter din kontakt på Randers Social- og Sundhedsskole

• Hvis du i løbet af dagen oplever symptomer som ondt i halsen, alment ubehag, muskelsmerter, hoste eller feber, skal du gå hjem med det samme. Det gælder også ved milde symptomer.

Hvis du testes positiv for Covid-19

• Hvis du testes positiv for COVID-19, opfordres du til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om selvisolation og opsporing af nære kontakter. Se nærmere: www.sst.dk/da/corona/Hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet/Hvis-din-test-er-positiv.

• Det er en god ide, hvis du orienterer skolen, om at du er testet positiv. Det er frivilligt, om du vil oplyse om at du er blevet smittet, men hvis du gør, vil skolen med dit samtykke informere relevante elever og undervisere om, at de skal være særligt opmærksomme på eventuelle sygdomstegn.