Til nye elever med start 1. april

Opdateret 24. marts, kl. 14.23

Kære kommende elever

Som I sikkert allerede ved, er skolen lukket ned, men vores uddannelser kører videre i digital form. Det er vi som skole kommet rigtigt godt i gang med.
Det betyder heldigvis også, at vi står klar til at byde jer alle digitalt velkommen til Randers Social og Sundhedsskole d. 1. april.

Det bliver en lidt anderledes start for os alle, men vi vil gøre hvad vi kan for at give jer den bedste opstart på uddannelsen under disse omstændigheder.

I vil senest inden weekenden modtage et brev i jeres e-boks med yderligere information omkring, hvordan I kan forberede jer og hvordan opstarten bliver organiseret, herunder vejledningsvideoer til at komme godt i gang med den digitale fjernundervisning. Ligeledes vil I modtage et brev med jeres Unilogin.

Vi forventer, at I alle har en computer klar til brug i undervisningen fra første dag. Såfremt du ikke har mulighed for selv at skaffe din egen computer, kan du låne en computer af skolen.
Hvis du har behov for dette bedes du skrive til skolens IT-medarbejder Simon L Madsen på email: slm@sosuranders.dk
Vi vil dog opfordre til at du bruger din egen – da vi er erfaringsmæssigt ved at det giver det største udbytte, da skolens computere er funktionelle, men af ældre dato.

For social- og sundhedshjælperelever er det, efter aftale med jeres arbejdsgivere, blevet aftalt, at I starter ud med seks dages undervisning hos skolen, og derfor først starter i praktikken efter påske altså d. 14. april.

Vi ser meget frem til at tage imod jer alle.

Susanne H Mikkelsen
Uddannelseschef, SOSU-uddannelserne