Retningslinjer for elevers adfærd i forbindelse med undervisning på skolen

Opdateret 27. maj, kl. 12.43

Gælder for elever med undervisning på skolens adresser fra d. 11. maj 2020.

For at sikre at skolens elever udviser korrekt adfærd mod forebyggelse af spredning af COVID-19 og dermed minimerer risikoen for smitte, har skolen lavet nedenstående retningslinjer, som skal følges, når man som elev har undervisning med fysisk tilstedeværelse på en af skolens afdelinger i enten Randers eller Grenaa.

Når du ankommer til skolen skal du særligt være opmærksom på følgende:

• Du skal vaske dine hænder straks ved ankomsten ved den håndvask I som klasse har fået anvist og derudover løbende i løbet af dagen. Eller afspritte korrekt ved de sprit-stationer der er opsat.
  • Følg de retningslinjer for håndvask og afspritning, som hænger ved håndvasken.
  • Gå derefter direkte til det lokale, hvor din undervisning skal foregå.
  • Rengør din pc, tablet, mus og tastatur ved starten af undervisningen. Hold dig til kun at berøre og bruge dine egne arbejdsredskaber. Bruger du eller låner du andres skal du vaske hænder umiddelbart bagefter.
  • Hold afstand til andre, både din underviser og dine klassekammerater på mindst 1 meter,
  • Fysisk kontakt som håndtryk og kram skal undgås.
  • Større forsamlinger skal undgås.

Generelt:

• Sørg for god håndhygiejne, når du bevæger dig rundt på skolen - og rør kun ved det absolut mest nødvendige. Vær opmærksom på eksempelvis gelændere.
  • Ophold dig i videst muligt omfang i den fløj, hvor din undervisning er planlagt, og brug kun de anviste håndvaske og toiletter I som klasse har fået anvist.
  • Du skal altid vaske dine hænder i forbindelse med toiletbesøg og næsepudsning
  • Ophold dig uden for når du har mulighed for det. – husk afstand, også på bænkene
  • Gruppearbejde vil blive fordelt af undervisere og I vil komme til at arbejde i de samme grupper af max. 4 personer indtil andet meldes ud.

Forplejning:

• Kantinen vil være åben fra tirsdag d. 2. juni.
  • Elevkøleskabe er slået fra og må ikke tages i brug
  • Der vil være adgang til brug af mikroovne og vandmaskiner under hensyntagen til hygiejniske forholdsregler (se skiltning herved)