Information til elever, kursister og gæster om skolens håndtering af Covid-19

Opdateret 29. november 2021

En tryg skole- og arbejdsdag på Randers Social- og Sundhedsskole

– sådan passer vi på hinanden

For at skabe en tryg skole- og arbejdsdag følger vi på Randers Social- og Sundhedsskole Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse.

Det betyder, at:

• Skolen opfordrer alle elever, kursister og medarbejdere til at blive vaccineret mod COVID-19.

• Hvis du ikke er vaccineret, opfordrer vi kraftigt til, at du bliver testet jævnligt.

• Du skal blive hjemme og blive testet, hvis du får symptomer på COVID-19.

• Du bør holde afstand til andre, hvor det er muligt.

• Vi hjælper hinanden med at lufte ud og skabe gennemtræk i klasselokaler, på kontorer, grupperum, mødelokaler osv.

• Du skal vaske dine hænder ofte eller bruge håndsprit.

• Vi skal sørge for at tørre borde af efter os selv i grupperum, mødelokaler, kantinen osv.

Krav om Coronapas ved fysisk fremmøde

Alle elever, kursister, medarbejdere og gæster skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas ved fysisk fremmøde på skolen.

Læs mere om krav om Coronapas her

Er du smittet, har symptomer eller er nær kontakt til en smittet?

Yderligere information

Skolen orienterer løbende med relevante informationer på ElevIntra og her på siden, og vi opfordrer til at man holder sig opdateret dagligt.

Skolen kan kontaktes inden for normal åbningstid på telefon eller mail.

Har du spørgsmål til din undervisning, skal du kontakte din underviser eller en af skolens uddannelsesledere:

Grenaa: Rikke Læssøe Schmidt, tlf. 61 96 06 14

SOSU i Randers: Susanne Krogsgaard, tlf. 29 34 40 55