Information til elever, kursister og gæster om skolens håndtering af Covid-19

Opdateret 31. januar 2022

Den 1. februar ophæves de restriktioner, der blev indført i slutningen af november sidste år. Det betyder blandt andet, at der ikke længere er krav om mundbind og fremvisning af Coronapas på skolen.

Her på siden kan du læse, hvordan vi håndterer COVID-19 på skolen.

En tryg skole- og arbejdsdag på Randers Social- og Sundhedsskole

– sådan passer vi på hinanden

For at skabe en tryg skole- og arbejdsdag følger vi på Randers Social- og Sundhedsskole Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse.

Det betyder, at:

• Skolen opfordrer alle elever, kursister og medarbejdere til at blive vaccineret mod COVID-19.

• Skolen opfordrer alle elever, kursister og medarbejdere til at blive screeningstestet to gange om ugen. Skolen udleverer to ugentlige selvtest til alle, der ønsker det.

• Du skal blive hjemme, hvis du bliver smittet med COVID-19 eller hvis du får symptomer på COVID-19, og du skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvis du er nær kontakt eller øvrig kontakt til en smittet.

• Du bør holde afstand til andre, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingerne gælder dog ikke i undervisningssituationer.

• Vi hjælper hinanden med jævnligt at lufte ud og skabe gennemtræk i klasselokaler, på kontorer, grupperum, mødelokaler osv.

• Du skal vaske dine hænder ofte eller bruge håndsprit.

• Vi skal sørge for at tørre borde af efter os selv i grupperum, mødelokaler, kantinen osv.

• Vi hjælper hinanden i klasserne med at rengøre borde med vand og sæbe i klasselokalerne én gang i løbet af dagen.

Er du smittet, har symptomer eller er nær kontakt til en smittet?

Yderligere information

Skolen orienterer løbende med relevante informationer på ElevIntra og her på siden, og vi opfordrer til, at man holder sig opdateret dagligt.

Skolen kan kontaktes inden for normal åbningstid på telefon eller mail.

Har du spørgsmål til din undervisning, skal du kontakte din underviser eller en af skolens uddannelsesledere:

Grenaa: Rikke Læssøe Schmidt, tlf. 61 96 06 14

SOSU i Randers: Susanne Krogsgaard, tlf. 29 34 40 55