Information til eksterne samarbejdspartnere

Opdateret 23. marts kl. 15.52

Møder med deltagelse af eksterne samarbejdspartnere på Randers Social- og Sundhedsskole

For at mindske smittespredningen tager vi løbende forholdsregler i forhold til afholdelse af møder på skolens afdelinger.

Om et møde med eksterne samarbejdspartnere bør gennemføres beror på en afvejning i hvert enkelt tilfælde, men vi anbefaler skolens medarbejdere, at de så vidt muligt og såfremt det giver mening, erstatter fysiske møder med andre mødeformer, fx videomøder og lignende. 

Er du planlagt til at deltage i et møde med en af skolens medarbejdere på en af skolens afdelinger, bliver du kontaktet af pågældende såfremt et møde aflyses eller planlægges på alternativ vis. 

Undervisning

Vi ønsker, at undervisningen fortsætter selvom situationen udvikler sig yderligere. Derfor følger vi det almindelige skema så vidt muligt, og vi sikrer, at vi kan gennemføre undervisningen digitalt hjemmefra i tilfælde af hjemmekarantæne, hjemsendelse af hele eller dele af hold eller hvis hele skolen lukker ned. 

Det betyder konkret, at vi fra 12. marts gennemfører undervisningen digitalt, så alle elever kan følge undervisningen hjemmefra. 

Yderligere spørgsmål

Danske SOSU-skoler har samlet svar på en lang række spørgsmål om social- og sundhedsuddannelserne i forbindelse med coronavirus. 

Find dem her