Randers Social- og Sundhedsskole skal have ny direktør

Fredag d. 27. januar 2023

Randers Social- og Sundhedsskole skal finde en ny direktør, efter at Maria Dyhrberg Rasmussen har takket ja til en stilling som uddannelsesdekan på VIA University College. Udviklingschef René Dybdal konstitueres som direktør fra 1. april. 

Bestyrelsesformand Poul Søe Jeppesen takker Maria Dyhrberg Rasmussen for hendes indsats som direktør på skolen.

- Vi er i bestyrelsen yderst tilfredse med Marias indsats, hvor hun sammen med skolens medarbejdere har sat mange innovative og fornyende tiltag i gang, der har udviklet skolen og rykket den i en positiv retning gennem hendes år på skolen. Hun videregiver en skole, der er kendetegnet ved et godt læringsmiljø og med et særdeles godt ry som en skole, der er på forkant, og vi ønsker Maria alt det bedste i hendes nye job, siger Poul Søe Jeppesen.

Maria Dyhrberg Rasmussen skifter til en stilling som uddannelsesdekan for sygeplejerskeuddannelsen på VIA University College, og fratræder som direktør d. 31. marts 2023 efter syv år på posten.

- Jeg har haft syv spændende og berigende år på skolen og har været meget glad for at være direktør på skolen. Social- og sundhedsuddannelserne går fortsat udfordrende år i møde, men vi har i fællesskab skabt en skole, hvor elever trives, de er dygtige og de er klar til at gå ud og sætte aftryk på en foranderlig velfærdsverden. Det er det vigtigste og et godt afsæt for skolen i de kommende år, siger Maria Dyhrberg Rasmussen.

Skolens bestyrelse samledes til et ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 8. februar, hvor processen for rekruttering af en ny direktør blev fastlagt.

Her blev det besluttet at skolens udviklingschef René Dybdal konstitueres som direktør fra d. 1. april til 1. august.