Flot 3. plads ved DM i SOSU Skills

De to social- og sundhedsassistentelever Louise Bay Sørensen og Regitze Saaby Hegaard fra Randers fik en flot 3. plads ved DM i SOSU Skills, der netop har fundet sted i Gigantium i Aalborg.

I tre intense dage har Louise og Regitze konkurreret mod fire andre hold i fem forskellige plejeopgaver. Konkurrencen foregik på en scene med skuespillere, der spillede borgere med forskellige fysiske og psykiske lidelser og dermed forskellige plejebehov. Deltagerne skulle løse opgaver i pleje i borgerens eget hjem, på sygehuse, plejecentre og inden for psykiatrien.

”Vi er stolte over at være blevet nr. 3. At være med til DM har været en sejr i sig selv. Det har været en drøm, vi har haft gennem hele vores uddannelse. Vi nåede målet og fik vist faget frem”, fortæller Louise.

”Vi er blevet udfordret på alt, både personligt og fagligt i denne konkurrence. Vi har lært en hel masse om os selv og er blevet helt vild skarpe, fagligt. Det har været hårdt, men det hele værd”, uddyber Regitze.

En flot indsats
”På Randers Social- og Sundhedsskole er vi meget stolte af Louise og Regitze, og det de har præsteret ved DM. De er modige, at de stiller op, og de har været fantastisk fagligt dygtige i deres overvejelser og handlinger ved de forskellige opgaver. De har vist social- og sundhedsfaget fra den allerflotteste side”, siger Maria Dyhrberg Rasmussen, direktør på Randers Social- og Sundhedsskole.

 

 

Regitze Saaby Hegaard og Louise Bay Sørensen

Fokus og mange timers træning op til DM
Siden Louise og Regitze i efteråret vandt Regionsmesterskaberne, har deres fokus været på DM. De er blevet trænet af Annemarie Munk-Hansen og Kirsten Korsgaard, som er undervisere på Randers Social- og Sundhedsskole, og de er imponerede over Regitze og Louises indsats: ”De har en kæmpe respekt for hinanden og supplerer hinanden godt. De har taget vores feedback til sig og har gennem hele forløbet været optaget af at blive så dygtige som muligt”.

Nr. 1 blev Katja Mai Rønne & Sascha S. P. Pedersen fra SOSU Sjælland. 2. pladsen gik til Ida Kaalund & Majbritt Dupont fra Social & SundhedsSkolen, Herning.

 

 

Se videoer fra de forskellige opgaver ved DM i SKills

Alle deltagernes fem opgaver på scenen blev filmet og livestreamet undervejs. Du kan se videoerne ved at klikke her.