Åbent værksted

Når du ser mærket åbent værksted ved et kursus, betyder det, at undervisningen er tilrettelagt som et værkstedsforløb, hvor flere kurser afholdes samtidig. Indholdet vil være det samme, som ved anden form for tilrettelæggelse, men i stedet for klassisk tavleundervisning vil du selv skulle fordybe dig i materialet og bearbejde det med de kollegaer, der tager huset sammen med dig.

Under kurset vil en af vores dygtige undervisere facilitere forløbet. Det betyder, du kan få hjælp og vejledning hos en underviser, men du skal selv arbejde med undervisningsmaterialet.

På kurset får du adgang til selvinstruerende materiale på et websted, dvs. faglige tekster, powerpoint-oplæg, opgaver, film, øvelser, test osv. IT er derfor central i undervisningen, men der vil også være gruppearbejde og praktiske øvelser. Vi stiller computere til rådighed, så vi er sikre på, at udstyret understøtter vores IT-systemer.

Formålet med åbent værksted er, at vi vil kunne gennemføre et kursus med få tilmeldte. Kurset gennemføres, hvis der er 5 tilmeldte. Men Åbent værksted giver også særligt gode muligheder for, at du kan arbejde med afsæt i dine egne forudsætninger og for alvor fordybe dig i et udvalgt emne inden for dit fagområde. Desuden får du en unik mulighed for at bearbejde og diskutere alle emnerne med dine medkursister, som er ligesindede kollegaer fra branchen.

OBS! Du skal have grundlæggende IT-kompetencer for at deltage i et åbent værksted kursus.

 

Følgende kurser gennemføres som åbent værksted:

 

Det pædagogiske område:

- Konflikthåndtering i pædagogisk arbejde

- Sorg og krisearbejde i omsorgs- og pædagogisk område

 

Social- og sundhedsområdet:

- Hospicemetoder i praksis/palliation i praksis

- Medvirken til pleje af borgere med KOL

- Sorg og krisearbejde i omsorgs- og pædagogisk område