Uddannelse for forflytningsvejledere
Dette kursus klæder dig på til at kunne vejlede og undervise dine kollegaer i god forflytningspraksis. Kurset giver dig en opdateret viden om forflytningsteknikkerne, og sætter dig i stand til at analysere og vurdere forflytninger. Med udgangspunkt i din nye viden kan du motivere og inspirere dine kollegaer til en forbedret forflytningspraksis og dermed medvirke til et bedre arbejdsmiljø.
Målgruppe
Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter eller ufaglærte, som har erfaring og viden om forflytning og enten varetager eller ønsker at varetage jobfunktionen med vejledning om forflytningsmæssig praksis. Enten inden for social- og sundhedsområdet eller det pædagogiske område, herunder voksenhandicapområdet.
Kursusdatoer
Kurset varer 6 dage.
Kursusdage: 7. – 9. november samt 28. - 30. november
Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24.
Efter kurset kan du:
- vejlede kolleger i forflytning. I den sammenhæng kan du på baggrund af viden om forflytningens grundlæggende principper analysere og vurdere forflytninger samt borgerens ressourcer.
- målrettet vejlede, formidle, undervise og instruere de forskellige målgrupper på din arbejdsplads.
- inspirere og motivere til udvikling af hensigtsmæssige forflytninger for at forebygge nedslidning og arbejdsskader.
- medvirke til at skabe øget fokus på betydningen af den forflytningsmæssige praksis for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. I det arbejde har du forståelse for din egen rolle i at inspirere til og skabe en god kultur for forflytningsmæssig praksis.
- i det tværfaglige samarbejde medvirke til vurdering og implementering af hjælpemidler og indsamling af ny viden om forflytning. I det arbejde kan du etablere og bruge faglige netværk til videndeling omkring forflytningsvejlederfunktionen.
Kurset består af ét fag
AMU nummer: 40935
Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris. Se fuld pris på voksenuddannelse.dk
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.