Deeskalerende kommunikation

Deltageren får viden om deeskalerende kommunikation i arbejdet med borgere med sindslidelser, således at deltageren kan bidrage til at forebygge og nedtrappe konflikter og dermed medvirke til nedbringelse af tvang. Deltageren bliver endvidere trænet i at anvende deeskalerende kommunikationsteknikker. 

Målgruppe 

Social- og sundhedsassistenter der arbejder med borgere med sindslidelser indenfor behandlingspsykiatri, socialpsykiatri, ældrepleje og lignende. 

Kursusdatoer 

Kurset varer 2 dage. 

Kursusdage: 6. - 7. november  

Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24. 

Efter kurset kan du: 

Ud fra en viden om deeskalerende kommunikation og ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser:  

  • Vurdere behovet for deeskalerende kommunikation med henblik på nedbringelse af tvang- forebygge konflikter eller risiko for eskalering i konfliktfyldte situationer ved at anvende deeskalerende kommunikation. 
  • Kende de kommunikative deeskalerende teknikker og har trænet anvendelsen af disse.   

Kurset består af ét fag

AMU nummer: 48703

Deeskalerende kommunikation (2 dage)

Deltageren har viden om deeskalerende kommunikation og kan ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser: - vurdere behovet for deeskalerende kommunikation med henblik på nedbringelse af tvang- forebygge konflikter eller risiko for eskalering i konfliktfyldte situationer ved at anvende deeskalerende kommunikation Deltageren kender de kommunikative deeskalerende teknikker og har trænet anvendelsen af disse.

Læs mere om faget på UddannelsesGuiden
Randersafdelingen
Minervavej 47
8960 Randers SØ
731409amu2311061r 06-11-2023 07-11-2023 Ingen Dagundervisning 18 25-09-2023
Pris 0 kr.

Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris. Se fuld pris på voksenuddannelse.dk

Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.