Efteruddannelse - det drejer sig om mennesker

Med nogle af branchens dygtigste fagfolk og undervisere tilbyder vi flere forskellige efteruddannelser. Vi udbyder både AMU-kurser og skræddersyede forløb inden for det pædagogiske- og sundhedsfaglige område. Bliv inspireret, bliv udfordret, bliv opdateret. Gå på opdagelse i kalenderen over aktuelle kurser her til højre.

Podcast: Omsorg på Nye Veje

Omsorg på Nye Veje er en ny podcastserie produceret af Randers Social- og Sundhedsskole om innovation i velfærdssektoren. I seriens 10 afsnit snakker vi med elever, undervisere og kyndige innovationsfolk fra både den offentlige og private sektor og undersøger, hvordan innovation kan styrke velfærdssektoren til fremtidens udfordringer

Podcast: Omsorg på Nye Veje

Flere pædagogiske assistenter kommer direkte i job

Der bliver ansat flere og flere pædagogiske assistenter i daginstitutionerne og en del af forklaringen skal findes i styrkede samarbejder mellem kommunerne og Randers Social- og Sundhedsskole.

Læs mere

Nyt samarbejde med Viden Djurs om fælles undervisning i Grenaa

Randers Social- og Sundhedsskole og Viden Djurs indgår samarbejde om fælles undervisning, der skal styrke erhvervsuddannelserne på Djursland.

Læs mere

Pædagogiske assistenter kan sikre fagligt løft

Kommunerne skal sammensætte deres pædagogiske personale i daginstitutionerne for fremtiden og her bør de kigge mere i retningen af de pædagogiske assistenter som en oplagt løsning på at skabe det faglige løft.

Læs debatindlægget: Pædagogiske assistenter kan sikre fagligt løft

Nye kurser til efteråret

Vi er klar med nye kurser i efteråret.

Gå på opdagelse i vores kursuskatalog og find dit kursus, der kan styrke dine kompetencer og din faglighed.

Find dit kursus her

Tilbud til kandidatstuderende om samarbejde

Skal du i virksomhedspraktik eller skrive opgave på dit kandidatstudie? Randers Social- og Sundhedsskole inviterer kandidatstuderende til meningsfuldt praksissamarbejde.

Læs mere

Kronik: Kære kommuner, husk de pædagogiske håndværkere

De pædagogiske assistenter bør fylde mere, når de kommende minimumsnormeringer skal udmøntes i institutionerne. Og det kræver, at kommunerne tænker fremad og øger adgangen til uddannelsen, så vi kan uddanne nok fagligt dygtige voksne til vores børn.

Kronik: Kære kommuner, husk de pædagogiske håndværkere

Sådan er det at være elev i en sundhedskrise: ”Speciel oplevelse, jeg kommer til at huske"

Tre af skolens elever fortæller her, hvordan det er at være sundhedselev i praktik midt i Danmarkshistoriens største sundhedskrise.

Læs mere

Ny uddannelse: Grundforløb Plus - GF+

Har du brug for hjælpe til at komme i gang med din uddannelse?
Med GF+ bliver du på 10 uger klar til at starte på én af vores uddannelser til efteråret.

Start 15. juni.

Læs mere om Grundforløb Plus - GF+ her