Udviklingsprojekter

Vi deltager løbende i en række udviklingsprojekter, fx om kompetenceudvikling og øget gennemførelse.

Det gør vi, fordi vi betragter undervisernes engagement som et vigtigt grundlag for gode uddannelser til eleverne. Gennem vores projekter bevarer vi undervisernes høje engagement, samtidig med at vi giver underviserne et kompetenceløft.

Med projekterne sikrer vi, at skolen forbliver i bevægelse. Der er fokus på udvikling i projekterne – uanset om det er udvikling af eleverne, underviserne, uddannelserne, skolemiljøet eller helt andre ting.

Hvordan arbejder vi med projekter?

Vores mål er, at der skal arbejdes professionelt med projekterne. Det betyder, at der skal være en professionel projektstyring, da det vil give et bedre og mere effektivt udbytte af projekterne.

Derfor fokuserer vi på at give en god introduktion til nye projektledere. Vi har oprettet et projektlederforum, hvor vores projektledere har mulighed for at sparre med hinanden om projekterne. Vi har også besluttet, at der skal laves en plan for implementeringen af projektets resultater i skolens dagligdag allerede ved starten af det enkelte projekt.