Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbreve eller upload af dokumenter via en sikker portal.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de websider, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold i forhold til kurser & uddannelser.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Når du benytter links til uddannelser & kurser eller applikationer fra tredjepart, kan deres privatlivspolitik afvige fra Randers Social- og Sundhedsskoles privatlivspolitik. Når du afgiver personlige oplysninger til en tredjepart f.eks. ved tilmelding via www.efteruddannelse.dk, vil dine persondata være omfattet af deres privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at gennemlæse denne privatlivspolitik omhyggeligt.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@sosuranders.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Opdateret version d. 25-05-2018

Hvorfor opdaterer Randers Social- og Sundhedsskole sin privatlivspolitik?

Den 25. maj 2018 får den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR – General Data Protection Regulation) i Den Europæiske Union virkning, og derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik, så den imødekommer de nye retningslinjer.

Hvad er GDPR?
GDPR er en forordning, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU). GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed i, hvordan persondata indsamles, lagres og anvendes.